8 Eylül 2012 Cumartesi

Azarenka finalde!



Enfes bir maç daha geride kaldı ve Azarenka ilk US Open finaline erişmiş oldu. Masha ilk sette fırtına gibi esti, winnerlardaki ezici üstünlüğü ile ilk seti 6-3 aldı. Ancak ikinci sette Vika geri dönmüştü. Az basit hata+etkili ilk servis+daha çok winner denklemiyle ikinci seti 6-2 kazandı Vika.



Üçüncü set ise Masha için diken üstünde geçti adeta. Her servis oyununda servis kırma puanı verdi Vika'ya ve en sonunda da kırdırdı servisini. Azarenka ise bu sette bir oyun hariç servislerinde hiç zorlanmadı. Sharapova'nın artan basit hataları ve mental olarak maçtan düşmesi onun sonunu hazırladı diyebiliriz.


Şu anda devam eden Williams - Errani maçında ise Williams'ın benim beklediğimden daha dominant bir oyun sergilediğini söyleyebiliriz. Errani'nin maçtan önce söylediği "Onu yenmem için yormam lazım, winner atarak onu yenemem." tezi doğru olsa da Williams o kadar etkili ki Errani onu yorayım derken kendisi topun peşinde koşuyor her puanda. Görünüşe göre bizi Azarenka - Williams finali bekliyor. Azarenka'nın ilk US Open finali olacak. Serena ise bu dominantlığını Azarenka karşısında da sürdürebilecek mi acaba göreceğiz. Her ne olursa olsun, harika bir final bizi bekliyor.


Tabii yağmur engel olmazsa.. :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder